Viya Fishing & Always Fun Fishing

Тел: +359 887 519 915 / Раб време: Понеделник – Петък 10:00 – 18:00

Обработване и доставка на заявена стока

При заявка на стока над 69,99 лв. клиентите на www.viyafishing.com  получават безплатна доставка до офис на Еконт на територията на Република България.

Безплатна доставка , не важи за продукти в категория РАЗПРОДАЖБА !!!

Доставка до адрес се заплаща от клиента по актуални тарифи на Еконт.

Допълнителната отстъпка се изчислява при обработването на вашата поръчка от нашите служители и ще ви бъде съобщена при потвърждаване на поръчката.

Приемане на заявка

Заявки в www.viyafishing.com  се приемат денонощно през цялата седмица, но се изпълняват само от Понеделник до Петък включително. Поръчки направени в Събота и Неделя се обработват в Понеделник. Когато има официални почивни дни и национални празници изпращането на поръчките е според работното време на куриерските фирми.

Потвърждение на заявка

За потвърждение на направената от Вас заявката ще се свържем с Вас чрез телефона, който сте посочили.

Затова проверете внимателно телефона за контакт, който сте оставили.Условия на изпращане на заявена стока

Доставката на стоки на територията на Република България извършваме с куриерска фирма Еконт Експрес, съгласно тарифите. 

При отказ на пратка тя се връща за сметка на купувача.

Срок за обработка и изпращане 

Срокът на доставка се договаря при потвърждението на заявката по телефона и нормално е 2-3 работни дни. Някои стоки, предварително опенати, може да имат обработка и доставка до 6 работни дни.

При получаване на вашата заявка, задължително пред куриера трябва да сте проверили състоянието на стоката в пакета!

Право на отказ на потребителя и връщане на стоки

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва конкретна причина, да се откаже от сключения договор в срок от 14 /четиринадесет/ работни дни, cчитaнo oт дaтaтa нa пpиeмaнe нa cтoĸaтa oт потребителя или от трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя, или от датата на приемане на последната стока от потребителя или от трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя, когато последният е поръчал повече от една стоки с една поръчка, които се доставят отделно. 

Онлайн магазинът предоставя на потребителя стандартния формуляр за упражняване на правото на отказ съгласно приложение № 6 oт Закона за защита на потребителите. Този формуляр представлява приложение № 1 към настоящите Общи условия. 

За да упражни правото си на отказ, потребителят може да използва стандартния формуляр за отказ, който може да намери като приложение № 1 към настоящите Общи условия, или да заяви недвусмислено по друг начин решението си да се откаже от договора, като използва за целта посочените данни за контакт в сайта и посочи името си, адрес, телефонен номер и адрес на електронна поща, и спази посочения по-горе срок. 

Ако потребител упражни правото си на отказ, онлайн магазинът ще възстанови на потребителя платената за поръчаните и върнати стоки цена, с изключение на допълнителни разходи за доставка, без неоправдано забавяне и в срок от 14 / четиринадесет/ работни дни, считано от датата, на която потребителя информира онлайн магазина за решението си за отказ от договора. Онлайн магазинът ще използва същото платежно средство, използвано от потребителя при първоначалната транзакция, освен ако страните взаимно не се съгласят за друг начин. 

Онлайн магазинът не се задължава да възстанови разходите на потребителя за доставка и връщане. Потребителят трябва да поема преките разходи по връщане на стоките. 

В случай на отказ от договора потребителят се задължава да изпрати или да върне обратно стоките на посочения в данните за контакт на сайта адрес без неоправдано забавяне и в срок от 14 /четиринадесет/ работни дни, считано от датата на получаване, като потребителят е информирал онлайн магазина за решението си за отказ от договора. 

Срокът се счита за спазен, ако потребителят изпрати обратно стоките преди изтичането на 14-дневния срок. 

Онлайн магазинът има право да отложи възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно, докато потребителят не не му представи доказателства, че е изпратил стоките обратно.