Viya Fishing & Always Fun Fishing

Тел: +359 887 519 915 / Раб време: Понеделник – Петък 10:00 – 18:00

Costa

Costa Del Mar е компания, специализирана в производството на висококачествени слънчеви очила. Тези очила са създадени от рибари, за рибари, съчетавайки уникалния опит на професионалните риболовци с иновативни технологии. Поляризираните слънчеви очила на Costa са проектирани като инструмент, помагащ на риболовците да видят повече от своите приключения и да уловят повече риба.

Тези слънчеви очила са създадени да бъдат издръжливи и подходящи за риболов, разходки с лодка или пътешествия. Ръчно изработени от висококвалифицирани дизайнери, те предоставят висококачествена защита срещу UVA/UVB лъчите. Колекцията на Costa Del Mar включва голямо разнообразие от модели за мъже и жени, които отличават този бранд с изискан дизайн, подходящ за всяка ситуация.

Слънчевите очила Costa Del Mar представляват спортно-елегантен стил за мъже и жени. Те се отличават с леки, тънки стъкла и кристално чиста оптика, което осигурява 100% UV защита както за виолетова, така и за синя светлина. Лещите на тези очила елиминират отблясъците и намаляват умората на очите, благодарение на специалната технология, която не позволява на окото да абсорбира хоризонталните дължини на вълната на светлината, отразена от вода, настилка или сняг.

Слънчевите очила Costa Del Mar съчетават превъзходен дизайн с високо качество на производство и най-добрите поляризирани стъкла на планетата. За тези, които ценят стила, комфорта и изключителната оптика, те представляват идеалния избор за активен живот и безпроблемно наслаждаване на слънчевите дни.

Показване на 1–9 от 12 резултата