Viya Fishing & Always Fun Fishing

Тел: +359 887 519 915 / Раб време: Понеделник – Петък 10:00 – 18:00

Seaguar

Seaguar представлява 100% флуорокарбоново влакно, произведено от компанията Kureha Group. През далечната 1969 година Kureha Group става първата фирма в света, която създава и патентова флуоровъглеродни влакна. През 1972 година на риболовно изложение в Осака, Kureha представя Seaguar Fluorocarbon за първи път. Участниците в изложението са впечатлени от характеристиките и особеностите на това ново влакно.

Seaguar Fluorocarbon е характеризирано с висока плътност, което му позволява да потъва по-бързо. То е устойчиво на въздействието на химически вещества и UV лъчи, а също така е почти невидимо във водата. Продуктът продължава да бъде подобряван и развиван от инженерите на Kureha Group и до днес.

Марката Seaguar е известна в целия свят с високото качество на своите продукти. Гамата от влакна предлага изключително широка гама от опции, които могат да задоволят нуждите на всеки риболовец. Независимо дали сте начинаещ или професионалист, Seaguar предлага надеждни и високофункционални влакна, които са идеални за улов на риба.

Показване на 2 резултата