Viya Fishing & Always Fun Fishing

Тел: +359 887 519 915 / Раб време: Понеделник – Петък 10:00 – 18:00

Разбиващ риболов на бяла риба

Здравейте Фишинг маняци! Ето, че с Теодоси решихме да направим първи съвместен риболов след забраната за риболов на бяла риба и сом. Последните два пъти, в които отидохме за риба се връщахме неминуемо капо, за това и много ни сърбяха ръцете за един хубав риболов. Решихме да направим дневенриболов на едно от тайните ни места, което почти никога не ни е разочаровало. През седмицата получихме обаждане от местен, който ни даде информация, че има доста добра активност на бялата риба / сулка . Та решихме ако времето позволява в събота да сме там на място. Та ето ни на мястото, разпънали лодката (която все още нямаше хваната риба) и изпълнени с надежди.

Вече сме на вода в очакване на белите риби

Надежди, които се оправдаха на максимум. След кратко разучаване на данните по сонар, малко пренареждане на примамките и дълбочината същинския риболов започна. Риболов е меко казано, беше СЕЧ . Целодневен СЕЧ на тролинг. Излишно е да ви казвам какъв кеф ни беше. Все пак тролинг риболов ни е любима дисциплина. По някое време просто спряхме да броим извадените риби, крайната бройка наближаваше 40 извадени риби, което си е впечатляващо за дневен риболов в нашите язовири. Масовия размер беше в диапазона 700гр – 1.200гр , но успяхме и да излъжем няколко по класни риби. Успешните примамки бяха класиците в дисциплинатане – Салмо Хорнет / Salmo Hornet ; Rapala Jointed Shad Rap ; Salmo Executor; Lucky Craft Pointer

Salmo Hornet в действие

Rapala Jointed Shad Rap в действие

Lucky Craft Pointer в действие

В заключение мога да кажа, че този риболов ще го запомня като един от най-интензивните тролинг риболови за бяла риба, които сме правили.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *