Viya Fishing & Always Fun Fishing

Тел: +359 887 519 915 / Раб време: Понеделник – Петък 10:00 – 18:00
  1. Начало
  2. /
  3. За нас

За нас

Добре дошли

„От самото начало начинът на работа на магазин Вия Фишинг е да предлага висококачествено оборудване за спортен риболов от най-добрите марки на пазара на достъпни цени. Всичко започна през 2008г., като за кратко време се превърна в един от лидерите и пионерите в този сектор в град Бургас. И до днес магазин Вия Фишинг продължава да предлага най-добрите продукти за любителски риболов, екипът на компанията гарантира и най-високите стандарти на обслужване и професионализъм.

Това, накратко, е нашата история.

Благодарение на опита, натрупан в продължение на повече от 15 години в бизнеса, днес ние сме в състояние да предоставим ненадмината услуга, като се възползваме максимално от уменията на нашия компетентен персонал, който може да използва натрупаното знание от личния си опит в риболовното хоби.

Нашата цел е да осигурим 100% удовлетвореност на клиентите, като предоставяме за тях селекция от най-добрите марки на световния пазар, включително продукти от най-висок клас.

Нашият сайт се актуализира ежедневно, с оглед предлагането на най-новите, най-модерни продукти веднага щом достигнат до пазара.

За нас е изключително важно да осигурим навременна и ефективна услуга за поддръжка, която да ви придружава от фазата на вземане на решения чак до фазата след продажбата и да работим в партньорство с водещите имена в бранша, за да осигурим незабавно съдействие за продуктите, които продаваме.

Екип

Яни Георгиев

Manager Viya Fishing

Георги Николов

Founder - viyafishing.com Founder YT chanel - Always Fun Fishing

Бюлетин

Запишете се за нашия бюлетин.